LinkedIn Power

Ontdek de superkracht van LinkedIn met dit boekLinkedIn is hèt zakelijk platform waar je snel in contact kan komen met mensen die je wilt bereiken.
In LinkedIn Power –het ruim 250 pagina’s tellende boek van Marjolein Bongers- valt daarover heel wat te ontdekken. Je leest niet alleen hoe LinkedIn werkt. Ook leer je hoe je er optimaal gebruik van maakt.

Ontdek de superkracht van LinkedIn

Die tussentekst ondersteunt de titel nog extra. Wat biedt het boek dan? Nou je krijgt informatie over personal branding, marketing, het  gebruik van content, beeld en storytelling. In een notendop krijg je wat mee over de werking van het brein en onbewuste breinprocessen. Maar ook weet je na het lezen alles over instellingen en privacy. En dit allemaal zonder eindeloze verhandelingen. Wel vind je veel praktische tips met duidelijke uitleg en schermafbeeldingen waar je direct mee aan de slag kan.

De opbouw

Na een korte uitleg over het nut van LinkedIn neemt Bongers je stap voor stap mee bij het optimaliseren van je professionele profiel. Van kopregel tot aanbevelingen. Dat je daarmee niet klaar bent maakt ze snel duidelijk.
Want op LinkedIn gaat het om het vergroten van je bereik. Daarom geeft ze naast tips over het zorgvuldig bouwen en onderhouden van een netwerk, veel aandacht aan het toevoegen van waarde. Denk bij waarde toevoegen aan het delen van content in relatie tot jouw expertise of dienst.
Om de kracht van LinkedIn te ervaren is het belangrijk mensen regelmatig te laten weten wat je doet, wie je bent en waar je voor staat.
Psychologische tips vind je door het hele boek heen. Ze staan duidelijk herkenbaar aangegeven met een breinicoontje naast de tekst. Ook de laatste hoofdstukken van het boek gaan over de werking van het brein en beïnvloedingstechnieken met overtuigingskracht.

De app nog niet op je telefoon?

Daar hoort hij volgens de schrijfster zeker thuis, direct voor het grijpen. Want alleen door actief aanwezig te zijn op dit sociale medium ervaar je wat het voor je kan betekenen.

Voor wie

Wat LinkedIn Power duidelijk maakt is dat er meer in LinkedIn zit dan je denkt. Het is een ideale gids als je je als starter op de arbeidsmarkt op LinkedIn wilt profileren. Maar ook voor de ervaren professional, zzp’ers en zelfs bedrijven, valt er nog wat te ontdekken. Al was het alleen maar hoe je je slaagkans vergroot als je weet hebt van beïnvloedingstactieken en de werking van het brein.

Laat een Reactie achter