Tip mei 2019: Kies eens voor traag

Trage tochten door de natuur over zandpadenBeweging is gezond, we weten het echt wel. Toch schiet het er vaak bij in. Door de overvolle agenda komt het er gewoon niet van. Zit je eindelijk uitgeblust op de bank dan is de gang naar de fitness of het zwembad een uitdaging.

Aangename combi

Dan ben ik blij dat ik mijn werk als coach af en toe wandelend kan doen. Dat ik het nuttige met het aangename kan combineren voor mezelf en voor m’n coachklant. Het is prettig om tijdens het lopen zo met elkaar te praten.

Traag wandelen

Dat is wat ik je voorstel te doen. Een andere vorm van bewegen. Want het is helemaal niet nodig om hard te lopen, kilometers te fietsen of je het snot voor de ogen te trainen in de fitness. Lopen is een prima manier van bewegen. Het ontspant en is gezond, voor alle leeftijden.

Op avontuur

Ik doel op de trage tochten. Wandelingen over zoveel mogelijk onverharde paden. Dwars door de natuur. Deze korte en lange ‘zandpadgarantieroutes’ vind je door het hele land. Het avontuurlijke karakter van deze trage tochten maakt ze ook nog leuk voor de kinderen.

*De bron van deze tip komt uit dit vrijdag(t)weetje van collega Karin.

Schrijf je in op de Coachy nieuwsbrief en ontvang elke maand de tip in je mail.

2 Reacties

Laat een Reactie achter